Menu

Sylwester w Forcie IV

Oferta Sylwestrowa Fortu IV – w godz. 20:00 - 04:00

Zbierz przyjaciół i baw się na własnej imprezie Sylwestrowej w Forcie IV. Wspólnie powitamy Nowy Rok na Majdanie, dziedzińcu Fortecznym, przy ognisku z lampką szampana.

 

Możliwość wynajęcia sali z konsumpcją i obsługą – koszt 200 zł/ os.

  • Sala Konferencyjna: od 15- 25 osób (min. koszt wynajęcia sali z konsumpcją i obsługa ---- 3000 zł) 
  • Sala Myśliwska: od 15- 25 osób (min. koszt wynajęcia sali z konsumpcją i obsługa ---- 3000 zł)  
  • Sala Wartownia: od 15- 25 osób (min. koszt wynajęcia sali z konsumpcją i obsługa ---- 3000 zł)  
  • Sala Winiarnia: od 25- 40 osób (min. koszt wynajęcia sali z konsumpcją i obsługa ---- 5000 zł) 
  • Sala Restauracyjna: od 30- 70 osób (min. koszt wynajęcia sali z konsumpcją i obsługa ---- 6000 zł) 
  • Sala Sztabowa: od 30- 60 osób (min. koszt wynajęcia sali z konsumpcją i obsługa ---- 6000 zł) 
  • Sala Prochownia: od 30- 60 osób (min. koszt wynajęcia sali z konsumpcją i obsługa ---- 6000 zł) 

*W celu potwierdzenia rezerwacji wymagana jest zaliczka 50zł/os do końca listopada.

 

MENU 

Zupa

Żur polski podawany z jajkiem i kluseczkami z białej kiełbasy

II danie 

1,5 porcji na osobe

Policzki wołowe z warzywami w sosie winnym

Udko kaczki podawane z puree ziemniaczanym i czerwoną kapustą



Zakąski

Śledzik po kaszubsku

Tatar wołowy z jajkiem przepiórczym, ogórkiem i cebulką

Klopsiki mięsne w zalewie octowej z marynowanymi grzybkami

Sałatka Quinoa z awokado

Roladki z łososia w chrupiącej panierce

Bukiet sałat z grillowanym kurczakiem i ananasem

II danie na ciepło

Barszcz z krokietem mięsnym

Dodatkowo

Ciasto deserowe

Kawa i herbata oraz woda z miętą i cytrną bez ograniczeń!

 

MENU WEGETARIAŃSKIE

(proszę o zgłoszenie chęci skorzystania z menu wegetariańskiego najpóźniej na tydzień przed imprezą)

ZUPA

Wegetariański żur z jajkiem

II danie 

1,5 porcji na osobe

Wegańskie kotlety podawane na modrej kapuście

Wegańskie de volaille z puree ziemniaczanym i warzywami



Zakąski

Chrupiące pieczarki z nadzieniem serowym

Roladki z łososia

Bukiet sałat z grillowanym toffu

Klopsiki wegańskie w zalewie octowej z marynowanymi grzybkami

Sałatka Quinoa 

Śledzik po kaszubsku

II danie na ciepło

Barszcz z krokietem z kapustą i grzybami

Dodatkowo

Ciasto deserowe

Kawa i herbata oraz woda z miętą i cytrną bez ograniczeń!